Disclaimer

1. Gebruik van Informatie

De informatie die op deze Website wordt verstrekt, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ernaar streven om de informatie up-to-date en accuraat te houden, geven wij geen garanties of verklaringen van welke aard dan ook met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze Website. Het gebruik van de verstrekte informatie is geheel op eigen risico.

2. Gebruik van de Website

U mag deze Website alleen gebruiken in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. U stemt ermee in de Website niet te gebruiken voor enig onwettig of ongepast doel. Het is verboden om de Website te gebruiken op een manier die inbreuk maakt op de rechten van derden of de werking van de Website verstoort.

3. Externe Links

De Website kan links bevatten naar externe websites die niet worden beheerd of onderhouden door ons. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van externe websites en bieden geen garanties met betrekking tot de nauwkeurigheid, veiligheid of betrouwbaarheid van de informatie die op deze externe websites wordt verstrekt. Het volgen van links naar externe websites gebeurt op eigen risico.

4. Aansprakelijkheidsbeperking

In geen geval zijn wij, onze medewerkers, functionarissen, gelieerde ondernemingen of partners aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik of onvermogen om gebruik te maken van de Website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van winst, gegevensverlies, bedrijfsonderbreking of enige andere financiële of persoonlijke schade.

5. Wijzigingen en Updates

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de Website en deze algemene voorwaarden op elk moment en naar eigen goeddunken te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

6. Auteursrecht

Het auteursrecht voor gepubliceerde en gecompileerde objecten blijft alleen bij de auteur van de website. Het verveelvoudigen en het gebruikmaken van deze afbeeldingen en teksten in andere elektronische- of gedrukte publicaties is niet toegestaan, zonder de uitdrukkelijk geschreven toestemming van de auteur.

De auteur besteedt aandacht dat in alle publicaties de auteursrechten van gebruikte afbeeldingen en teksten worden gewaarborgd en dat zelfgemaakte afbeeldingen en teksten worden gebruikt of dat gebruikgemaakt wordt van afbeeldingen en teksten zonder licentie.

Indien beschermde handelsmerken binnen de internet aanbieding worden gebruikt of door derden vermeld worden, zijn zij zonder uitzondering onderhevig aan de eigendomsrechten van de respectievelijk geregistreerde eigenaar.

7. Overige bepalingen

Wij waarderen uw keuze voor onze gentleman artikelen en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het is onze voortdurende toewijding om u de beste producten en service te bieden. We willen graag uw aandacht vestigen op een subtiel aspect met betrekking tot de weergave van productkleuren op onze website.

Hoewel we er alles aan doen om de kleuren van onze producten zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, kan er soms een zeer licht verschil in kleur zijn tussen de afbeeldingen op onze website en de werkelijke producten. Deze kleine afwijkingen kunnen voortkomen uit diverse factoren, zoals lichtomstandigheden tijdens fotografie, individuele beeldscherminstellingen, en zelfs de natuurlijke variatie in materialen.

We begrijpen dat u misschien de hoogste precisie verwacht bij het online winkelen, en we willen u verzekeren dat we ons uiterste best doen om een getrouwe weergave te bieden. Desondanks willen we benadrukken dat deze minimale kleurverschillen normaal zijn en geen afbreuk doen aan de kwaliteit en elegantie van onze producten.

Houd er aub rekening mee dat we niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor dergelijke kleine kleurverschillen tussen de afbeeldingen op de website en de werkelijke producten. We staan echter altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes.

Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we zijn er trots op dat we u kunnen voorzien van hoogwaardige gentleman artikelen. We willen uw online winkelervaring zo aangenaam mogelijk maken en blijven toegewijd aan uw volledige tevredenheid.

8. Toepasselijk Recht en Bevoegde Rechtbanken

De algemene voorwaarden vallen onder de wetten van Nederland en de Europese Unie. Eventuele geschillen die voortvloeien uit deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in Zutphen.

Door het gebruik van onze Website bevestigt u dat u de algemene voorwaarden van deze Website hebt gelezen, begrepen en ermee instemt. Als u vragen of opmerkingen hebt, kunt u contact met ons opnemen via info@ferroshoes.nl.